Tisztelt Látogatók!

Szeretettel meghívjuk Önöket a Danubius Gasztro nemzetközi gasztronómiai szakkiállításra, amely a pozsonyi Incheba Expo helyszínén kerül megrendezésre 2022. április 28-tól május 1-ig.

A „TAPE – FOOD INDUSTRY“ standját az A1-es kiállítási csarnok 602. számú helyszínén találják meg.

Fejlesztési központok: NPPC (SK), SZE Egyetem (HU)

Gyártók: VÖRÖS TÉSZTA MANUFAKTÚRA, Tarján (HU); Kősziklás Borászat Kft., Dunaszentmiklós (HU);  K.K.V.-UNION, s.r.o., Lehnice (SK); EH, spol. s.r.o., Pezinok (SK); Mäsovinky s.r.o., Jablonica (SK)

Személyes találkozásunk során örömmel mutatjuk be Önöknek és adunk tájékoztatást a TAPE – FOOD INDUSTRY Regionális foglalkoztatási akciótervének három olyan projektéről, amelyek hatékony kapcsolatot jelentenek a kutatás-fejlesztés – az ipari termelés – és a határon átnyúló területi együttműködések között. A kiállítási területen a szlovákiai és a magyarországi fejlesztési központok legújabb termékeinek prototípusait és technológiai innovációit mutatják be azzal a céllal, hogy növeljék a mezőgazdasági termelést, valamint javítsák a termények és az élelmiszerek tápértékét. Az egyes feldolgozó és termelő vállalatoknál bevezetett technológiai újítások előtérbe helyezik a körforgásos gazdaság jelenlegi alapelveit, amelyek segítségével növelik a regionális nyersanyagok felhasználási fokát és a különböző iparágakban keletkező hulladékok hasznosítását.

A Danubius Gasztro gasztronómiai szakkiállítás az Exposhop és a Gastropack kiállítással együtt a gasztronómia legújabb trendjeit mutatja be. Az illatokban, színekben és ízekben bővelkedő rendezvény nemcsak a jó ételek szerelmeseit fogja megörvendeztetni. A vásáron a szakmai látogatók megismerkedhetnek a szállodák, éttermek, panziók, kávézók területén található technológiai újdonságokkal. Az élelmiszeripar, a pékségek, a kereskedelem és a csomagolás progresszív megoldásai is képviseltetik majd magukat. A rendezvény szerves részét képezik a szakácsok, cukrászok, pincérek és baristák vonzó kísérőprogramjai is.

A DANUBIUS GASZTRO kiállítást az EXPOSHOP és a GASTROPACK kiállítás, valamint az ITF SLOVAKIATOUR turisztikai nagyvásár kíséri ugyanezen időpontban. Idén kiegészül az Autószalon kiállítással is, „Mobilitási Szalon” alcímmel.