Tisztelt Hölgyem / Tisztelt Uram!

Ezennel szeretettel meghívjuk Önt a Rába-Duna-Vág Európai Területi Társulás gyakorlati workshopjára, ahol üzemlátogatás keretén belül betekintést nyerhetnek a húskészítmények gyártásába (Mäsovinky s.r.o., Jablonica). Részletes programterv a mellékletben található.

Találkozunk :

Időpont:                     2023. január 20. (péntek)

Helyszín:                   Mäsovinky s. r. o., Červenej armády 581, 906 32 Jablonica

S hogy mindez miért hasznos?

A TAPE FOOD INDUSTRY fő célja, hogy fenntartható, nemzetközi szinten versenyképes élelmiszeripart hozzon létre a magyar-szlovák határvidéken, amely a vállalkozások hatékonyságának növelése mellett új munkahelyek teremtését is támogatja. Az egyes feldolgozó és termelő vállalatoknál bevezetett technológiai újítások előtérbe helyezik a körforgásos gazdaság jelenlegi alapelveit, amelyek segítségével növelik a regionális nyersanyagok felhasználási fokát és a különböző iparágakban keletkező hulladékok hasznosítását. A kis lépésekben, ám folyamatosan zajló innováció mind a lakosság jóléte, egészsége, életminősége, mind a foglalkoztatottság, a jövedelemtermelő képesség és az élelmiszerbiztonsági kockázatok csökkentése szempontjából rendkívüli fontosságú. A kis-és közepes vállalkozások az innovatív technológiák bevezetésével és a helyben termelt nyersanyagok feldolgozásával megalapozzák az új, egészséges, regionális termékpaletta kialakításának feltételeit és a hosszú távú együttműködést az élelmiszeripar különböző szereplői közt.

A rendezvényeken való részvétel ingyenes, ám regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát kérem, 2023. Január 17-ig legyen szíves jelezni az alábbi linken található regisztrációs lap kitöltésével: https://forms.gle/bkrC83Y5sUfBgjNT9